Игра Понг Галактички

Во оваа игра мешање понг и тенис, предизвик на компјутерот и се израмни со куршуми додека се обидувал да ја изгуби својата конкурент! Во контролата на вашето вселенско летало сте само ќе треба да се организираме да ти пратам на палатата надвор од дофатот на вашиот противник да поени.

А многу добро игра која се игра со стрелките на тастатурата на вашата тастатура.

Игра-Понг-Галактички
86% сакам оваа игра
Сите игри