Lojë të shpejtë Tenis

Argumentojnë një lojë super të shpejtë të tenisit kundër kundërshtarin tuaj.
Topi vjen shumë shpejt, në mënyrë të shpejtë!.
Hapësirë ​​është përdorur për të goditur topin, dhe arrow çelësat për të drejtuar atë dhe player tuaj. Hold down hapësirë ​​për metër tuaj të shërbimit të energjisë.
Me ju për të luajtur!.

Loje-te-shpejte-tenis
77% love këtë lojë
Të gjitha lojrat