Lojra Balls sulm

Ju merrni sulmuar nga të gjitha llojet e topa për një pushim plazh. Çdo top shkatërruar shndërrohet në një top të vogël, nga topi plazhi madh në futboll, atëherë top tenisi, etj.

Ju keni marrë 3 jetën dhe kohën e kufizuar për të mbijetuar, atëherë rri on!.

Lojra-balls-sulm
50% love këtë lojë
Të gjitha lojrat