Luaj Pong Galaktik

Në këtë lojë Pong përzierjen dhe tenisi, sfidë e kompjuterit dhe të arrijë deri me plumba ndërsa duke u përpjekur për të humbur konkurrent tuaj! Në kontroll të anijen tuaj ju vetëm do të duhet të organizojmë që të ju dërgojnë në pallatin jashtë të arrijnë të kundërshtarit tuaj për të fituar pikë.

Një lojë shumë të mirë që është luajtur me arrow çelësat në tastierë tuaj.

Luaj-pong-galaktik
76% love këtë lojë
Të gjitha lojrat